0499 - 33 84 44 info@houtimportbest.nl
N

60 jaar ervaring

N

Breed assortiment

N

Snelle levering

Amerikaans Hard Maple

Amerikaans Hard Maple van Houtimport Best is uitermate geschikt voor het vervaardigen van vloeren. De kleur van Maple varieert van wit tot crème en is fraai getekend. Als het hout aan daglicht wordt blootgesteld, kan het lichtgeel worden. Bij oudere bomen kan donkerbruine streepvorming voorkomen.

 

Amerikaans Hard Maple tegen een gunstige prijs

Door onze eigen import én onze goede contacten in de markt, kunnen wij u voorzien van kwalitatief hoogstaand Amerikaans hard maple tegen een zeer gunstige prijs. Bovendien leveren wij ook specials, zoals gevingerlast en gevingerlast/gelamineerd hout. Houtimport Best is FSC-gecertificeerd en levert meerdere houtsoorten en plaatmaterialen met dit keurmerk. Wij leveren vrijwel al onze producten direct uit voorraad en we leveren ze persoonlijk bij u af. Service staat bij ons hoog in het vaandel!

Producten

Amerikaans Hard Maple is geschikt voor het vervaardigen van vloeren, maar ook voor trappen, meubelen en fineer en triplex. Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze producten? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Home » Amerikaans Hard Maple

Bekijk onze houtsoorten

Een overzicht van de houtsoorten die wij aanbieden uit eigen assortiment!

Contact

  • Velden met * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.