0499 - 33 84 44 info@houtimportbest.nl
N

60 jaar ervaring

N

Breed assortiment

N

Snelle levering

Eiken gevelbekleding

Houtimport Best levert eiken gevelbekleding aan vele professionals. Ook doe-het-zelvers, instellingen en scholen zijn bij ons aan het juiste adres. Eiken is de meest toegepaste houtsoort voor diverse doeleinden. Eiken is dan ook uitstekend geschikt voor gevelbekleding. Wij bieden zowel Amerikaans als Europees eiken aan. Het hout is ringporig, waardoor op het dosse vlak een vlamtekening ontstaat. Bovendien heeft het hout karakteristieke spiegels doordat het kwartiers gezaagd is. Vraag snel naar de mogelijkheden bij Houtimport Best.

Eiken gevelbekleding en andere toepassingen van het hout

Eiken wordt niet alleen gebruikt voor gevelbekleding, maar heeft ook diverse andere toepassingsmogelijkheden. Zo wordt het ook gebruikt voor meubelen, vloeren, traptreden en –leuningen, speelgoed, kozijnen, scheepshuiden en nog veel meer. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over. Zij hebben zeer gedegen kennis van gevelbekleding en van eiken. Zij voorzien u desgewenst van professioneel advies op maat. Bovendien is veel van ons hout FSC®-gecertificeerd. Dit betekent dat dit hout geïmporteerd is uit verantwoord beheerde bossen.

Voorraad

Houtimport Best heeft vele houtsoorten direct op voorraad. Hierdoor verzorgen wij een zeer snelle levering. U bent op zoek naar eiken gevelbekleding op maat? Schakel dan de hulp in van een echte specialist: Houtimport Best. Vraag snel naar de mogelijkheden en neem contact op via ons contactformulier!

Eiken gevelbekleding bestellen? Neem direct contact op!

Home » Eiken gevelbekleding

Bekijk onze houtsoorten

Een overzicht van de houtsoorten die wij uit eigen assortiment aanbieden.

KLIK HIER

Contact

  • Velden met * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.