0499 - 33 84 44 info@houtimportbest.nl
N

60 jaar ervaring

N

Breed assortiment

N

Snelle levering

Hout voor eiken kozijn kopen

Het hout voor eiken kozijn komt u kopen bij Houtimport Best! Bij ons vindt u een breed assortiment aan houtproducten, zoals kozijnen. Wij maken enkel gebruik van duurzaam hout. Wij dragen dan ook het FSC®-keurmerk. Bij ons vindt u diverse soorten eikenhout. Het eiken is niet alleen geschikt voor kozijnen, maar ook voor meubels en speelgoed en dit kunt u bij ons tegen scherpe prijzen kopen. Ook is ons eikenhout geschikt voor de chemische industrie. Vraag nu snel nog naar de mogelijkheden bij Houtimport Best.

Soorten eiken kozijn kopen

U wilt hout voor een eiken kozijn kopen? Kom dan naar de specialist: Houtimport Best. Wij zijn gevestigd in Best, nabij Eindhoven. Wij leveren diverse houtproducten aan professionele bewerkers in Nederland, waaronder aannemers, de timmerindustrie en de meubel-, keuken- of interieurbouw. Ook doe-het-zelvers, scholen en instellingen kunnen echter bij ons terecht. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop, daarom zijn wij in het bezit van het FSC-keurmerk voor duurzaam bosbeheer. U vindt bij ons de volgende soorten eiken:

Deze houtsoorten hebben ieder vele voordelen en toepassingsgebieden.

Scherpe prijzen

Wanneer u eiken kozijn hout wilt kopen, komt u naar Houtimport Best! Bij ons profiteert u altijd van scherpe prijzen, want wij kopen rechtstreeks in vanuit het buitenland! Wilt u meer weten over ons eiken kozijnhout? Vraag dan naar de mogelijkheden en neem contact op! Vul ons contactformulier in.

Hout t.b.v. een eiken kozijn komt u kopen bij de specialist! Neem direct contact op!

Home » Eiken kozijn kopen

Bekijk onze projecten

Een overzicht van de projecten die wij hebben gedaan.

Contact

  • Velden met * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.