0499 - 33 84 44 info@houtimportbest.nl
N

60 jaar ervaring

N

Breed assortiment

N

Snelle levering

Fraké kozijnhout

Fraké kozijnhout is de nieuwste innovatie van Platowood. Platowood hout is goed verwerkbaar en toepasbaar hout voor raam- en deurkozijnen. Het unieke hydro-thermische modificatieproces (platoniseren) zorgt ervoor dat het hout minder onderhoud nodig heeft en langer de vorm behoudt dan andere houtsoorten. Door dit hout ook te vingerlassen én te lamineren, zorgt Platowood voor geoptimaliseerd hout in een standaardlengte van 5,90 meter.

De lange levensduur van Fraké kozijnhout

Normaal gesproken moeten kozijnen eens per vijf á zes jaar opnieuw geschuurd en geschilderd worden. Fraké kozijnhout heeft een onderhoudsinterval tot wel vijftien jaar. Het hout is daarnaast inbraakwerend, vergelijkbaar met Meranti, en is het geschikt voor alle soorten hang- en sluitwerk. Het leveringsprogramma van Fraké kozijnhout is constant in ontwikkeling, andere afmetingen dan hieronder vermeld zijn op aanvraag mogelijk.

Klik hier voor de folder van Platowood

Over het Fraké kozijnhout van Platowood

Platowood maakt duurzaam hout. Het hydro-thermische modificatieproces versterkt de aanwezige eigenschappen in het hout, zonder chemische toevoegingen. Hierdoor is het hout van Platowood de meest duurzame keuze voor onder andere gevelbekleding, kozijnen en interieurbouw. Het Fraké kozijnhout heeft daarnaast een uitstekende isolatiewaarde, waardoor het zeer interessant is voor NOM- (Nul Op de Meter) en BENG- (Bijna Energie Neutraal Gebouw) woningen.

PlatoWood

Profiteer van snelle levering

Houtimport Best uit Best, nabij Eindhoven, levert kozijnhout en andere zachte houtsoorten uit voorraad. U profiteert dus te allen tijde van zeer snelle levering wanneer u besluit om bij ons te bestellen. Heeft u vragen over onze producten? Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. We informeren u dan graag over de diverse mogelijkheden.

Home » Platowood kozijnhout

Bekijk onze houtsoorten

Een overzicht van de houtsoorten die wij uit eigen assortiment aanbieden.

Contact

  • Velden met * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.