0499 - 33 84 44 info@houtimportbest.nl
N

60 jaar ervaring

N

Breed assortiment

N

Snelle levering

Geprofileerd kozijnhout

Voor het beste geprofileerd of hardhout kozijnhout schakelt u Houtimport Best, in de buurt van Eindhoven in. Wij leveren al jarenlang houtproducten aan professionele bewerkers, doe-het-zelvers, scholen en instellingen. Wij hebben een zeer breed assortiment en vele houtsoorten hebben we direct op voorraad. Hierdoor leveren we uw bestelling in korte tijd bij u thuis. Bovendien bent u bij ons te allen tijde verzekerd hardhouten producten van uitstekende kwaliteit.

Diverse soorten geprofileerd en hardhout kozijnhout

Al meer dan 60 jaar levert Houtimport Best vele houtsoorten aan professionele bewerkers in Nederland, waaronder aannemers, de timmerindustrie en de meubel-, keuken- en interieurbouw. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop, daarom zijn wij in het bezit van het FSC®-keurmerk voor duurzaam bosbeheer. Bovendien profiteert u te allen tijde van scherpe prijzen en uitstekende kwaliteit. Wij kopen onze producten namelijk rechtstreeks in vanuit het buitenland! In ons ruime assortiment vindt u diverse soorten geprofileerd en hardhout kozijnhout, zoals:

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u een vraag over ons geprofileerd of hardhout kozijnhout of wilt u direct een bestelling plaatsen voor uw onderneming? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op door ons online contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Wij voorzien u op deze manier ook graag van aanvullende informatie over onze dienstverlening. Vraag snel naar de mogelijkheden!

Bestel geprofileerd kozijnhout bij de houtspecialist! Neem direct contact op!

Home » Geprofileerd kozijnhout

Bekijk onze houtsoorten

Een overzicht van de houtsoorten die wij uit eigen assortiment aanbieden.

Contact

  • Velden met * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.