0499 - 33 84 44 info@houtimportbest.nl
N

50 jaar ervaring

N

Breed assortiment

N

Snelle levering

Gevingerlast Mahonie

Gevingerlast Mahonie voor professionele verwerking vindt u bij Houtimport Best. Een vingerlas is een houtverbinding van twee stukken hout, door middel van twee in elkaar passende freesfiguren in de vorm van een vinger. Vingerlassen gebeurt vrijwel altijd in combinatie met lijm. Welk lijm er gebruikt wordt, is afhankelijk van het product.

Twee soorten gevingerlast Mahonie verkrijgbaar bij Houtimport Best

Bij Houtimport Best kunt u kiezen uit twee verschillende soorten Mahonie:

  • Sipo is zowel massief als in de vorm van fineer en triplex toepasbaar voor meubelen, binnen- en buitenbetimmeringen, ramen, deuren, trappen, parket, lijstwerk en meer.
  • Sapeli wordt zowel massief als in de vorm van fineer en triplex toegepast in piano- en orgelbouw, andere muziekinstrumenten en traptreden en trapbomen.

Scherpe prijs


Welke soort gevingerlast Mahonie u ook kiest, bij Houtimport Best staat kwaliteit altijd centraal. Bovendien kunnen wij u altijd een scherpe prijs bieden, omdat wij al onze producten zelf importeren. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Bel dan met0499-338444 of stuur een e-mail met uw vragen naar info@houtimportbest.nl. Graag tot ziens!

Bekijk onze producten

Een overzicht van de producten die wij aanbieden.

Bekijk nu

Contact

[contact-form-7 id="1219" title="Contactformulier 1_tp"]