0499 - 33 84 44 info@houtimportbest.nl
N

50 jaar ervaring

N

Breed assortiment

N

Snelle levering

Gevingerlast Meranti

Gevingerlast Meranti van Houtimport Best is geschikt voor veel verschillende toepassingen. Omdat Meranti een verzamelnaam is voor diverse shoreasoorten, kunnen kleur en gewicht sterk uiteen lopen. Meranti is één van de meest gebruikte houtsoorten in de timmerindustrie, door de goede eigenschappen in combinatie met de verkrijgbaarheid. Meranti is geschikt voor kozijnen, trappen, ramen, deuren, gevelbekleding en lijstwerk.

Zeer hoogwaardig gevingerlast Meranti

Gevingerlast Meranti is een verbinding van twee stukken hout, door middel van twee in elkaar passende freesfiguren in de vorm van een vinger. Vingerlassen gebeurt vrijwel altijd in combinatie met lijm. Welk lijm er gebruikt wordt, is afhankelijk van het product. Bij Houtimport Best hebben we veel ervaring met de vingerlas techniek.

KOMO-productcertificaat

Het gevingerlast Meranti van Houtimport Best kan worden vervaardigd met het KOMO-productcertificaat. Voor meer informatie over dit product, of onze andere materialen, kunt u het contactformulier invullen. Om meteen met één van onze medewerkers te spreken, belt u met 0499-338444. Graag tot ziens in Best!

Bekijk onze producten

Een overzicht van de producten die wij aanbieden.

Bekijk nu

Contact

[contact-form-7 id="1219" title="Contactformulier 1_tp"]