0499 - 33 84 44 info@houtimportbest.nl
N

60 jaar ervaring

N

Breed assortiment

N

Snelle levering

Goldline Glaslatten

Goldline Glaslatten van hoge kwaliteit kunt u aanschaffen bij Houtimport Best. Als hout- en plaatmateriaalimporteur beschikken wij over een zeer uitgebreid assortiment. Zo hebben wij onder meer 40 verschillende houtsoorten en een breed scala aan plaatmaterialen. Wij leveren voornamelijk aan bedrijven uit de timmer- en meubelindustrie en aannemers. Wij kopen al ons hout zelf in, waardoor wij zeker weten dat wij milieuvriendelijk materiaal inkopen. U kunt hout en plaatmateriaal voor een voordelige prijs bij ons inkopen.

Goldline glaslatten van KOMO: een duurzame keuze

Houtimport Best staat bekend als groothandel, met een gespecialiseerd assortiment aan (hard)hout- en plaatmaterialen. Binnen dit assortiment vindt u Goldline lijstwerk en aftimmermaterialen. In deze categorie vindt u ook Goldline glaslatten. Deze glaslatten worden niet alleen gebruikt voor het vastzetten van ruiten, maar ook voor de montage van andere panelen (zoals triplex of sandwichpanelen). Onze latten zijn van het toonaangevende merk KOMO, dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Bij Houtimport Best kunt u de glaslatten in alle soorten en maten aanschaffen, zodat ze precies bij uw productieproces passen. Wij geven u graag deskundig advies over uw aankoop, zodat u zeker weet dat u het juiste product aanschaft. Tel daarbij onze snelle levering bij op, en u bent naast kwaliteit ook van service verzekerd.

Contact

Duurzame Goldline glaslatten van hoge kwaliteit, koopt u voor een scherpe prijs in bij Houtimport Best. Voor meer informatie en het plaatsen van een bestelling kunt u contact opnemen met ons via ons contactformulier.

Naast gevelbekleding, lijstwerk en afwerkmaterialen beschikken wij over een assortiment van veel andere soorten houtsoorten en plaatmateriaal. Dit kunt u vinden op onze site.

 

Home » Goldline Glaslatten

Bekijk onze projecten

Een overzicht van de projecten die wij hebben gedaan.

Contact

  • Velden met * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.