0499 - 33 84 44 info@houtimportbest.nl
N

60 jaar ervaring

N

Breed assortiment

N

Snelle levering

Groothandel houten planken

Houtimport Best is de groothandel in houten planken, plaatmaterialen en diverse houtsoorten. Wij hebben een zorgvuldig samengesteld assortiment hardhouten producten. We leveren aan professionals, doe-het-zelvers, maar ook aan scholen en instellingen. Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan, daarom dragen wij ook het FSC®-keurmerk. Wanneer u niet precies weet welke houten planken u nodig heeft, dan voorzien wij u graag van deskundig en helder advies op maat. U weet zeker dat u de juiste houten planken in huis haalt bij onze groothandel.

Gespecialiseerde groothandel in houten planken

Houtimport Best is een gespecialiseerde groothandel in houten planken. Wij zijn actief sinds 1960 en hebben al vele professionals en doe-het-zelvers voor u geholpen. Of u nu hout nodig heeft voor deuren of trappen, wij hebben het juiste product in ons assortiment. U hoeft niet verplicht volle bundels af te nemen. Hierdoor voorzien we precies in uw behoeften. Heeft u speciale wensen? Laat het ons dan gerust weten. Bij Houtimport Best kiest uit vele verschillende houtsoorten, van mahonie tot aan eiken, Essen, abachi, beuken, bubinga en nog veel meer.

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn oneindig bij de groothandel in houten planken. U zoekt gedegen (hard)houten planken? Kom dan naar ons! Wij voorzien in al uw behoeften. Heeft u vragen over onze houtsoorten of planken? Maak dan gebruik van het contactformulier.

In onze groothandel bestelt u gedegen houten planken! Neem direct contact op!

Home » Groothandel houten planken

Bekijk onze houtsoorten

Een overzicht van de houtsoorten die wij aanbieden uit eigen assortiment!

Contact

  • Velden met * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.