0499 - 33 84 44 info@houtimportbest.nl
N

60 jaar ervaring

N

Breed assortiment

N

Snelle levering

Groothandel houten platen

Houtimport Best is de groothandel in houten platen, planken en diverse houtsoorten. In ons zorgvuldig samengesteld assortiment vindt u niet alleen hardhouten producten, maar ook houten planken. We leveren aan doe-het-zelvers, professionals, maar ook aan instellingen en scholen. Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wij dragen het FSC®-keurmerk. FSC hout komt uit verantwoord beheerde bossen. Wanneer u niet precies weet welke platen u nodig heeft, dan voorzien wij u graag van deskundig en helder advies. Er zijn enorm veel mogelijkheden met deze houten platen. Als groothandel weten wij als geen ander welke houten platen voor welke toepassing het beste geschikt zijn.

Breed assortiment van groothandel in houten platen

Houtimport Best is een gespecialiseerde groothandel in houten platen met een zeer breed assortiment. Sinds 1960 zijn wij actief en hebben al velen voor u geholpen aan houten platen. Of u nu hout nodig heeft voor deuren of trappen, wij hebben het juiste product in ons assortiment. U hoeft niet verplicht volle bundels af te nemen. Hierdoor voorzien we altijd in uw behoeften. Heeft u speciale wensen? Laat het ons dan weten. Bij Houtimport Best heeft u de keuze uit vele verschillende houtsoorten, van Essen en mahonie tot aan eiken, abachi, beuken, bubinga en nog veel meer.

Bestel direct

De mogelijkheden zijn oneindig bij de groothandel in houten platen. Plaats direct uw bestelling! Wij voorzien in al uw behoeften. Heeft u vragen over onze houten platen? Stel uw vragen dan aan onze medewerkers en maak gebruik van ons contactformulier.

In onze groothandel bestelt u gedegen houten platen! Neem direct contact op!

Home » Groothandel houten platen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig het laatste nieuws en leuke acties!

Contact

  • Velden met * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.