0499 - 33 84 44 info@houtimportbest.nl
N

60 jaar ervaring

N

Breed assortiment

N

Snelle levering

Hardhout importeur

Houtimport Best is uw gespecialiseerde FSC® hardhout importeur uit alle werelddelen. FSC staat voor Forest Stewardship Council, vrij vertaald de raad voor goed bosbeheer. Houtimport Best heeft vele verschillende houtsoorten in het assortiment, dat geschikt is voor diverse toepassingen. Of u nu hardhout wilt kopen bij de importeur voor traptreden, kozijnen, jachtbouw, binnenbetimmeringen, gevelbekleding, deuren, ramen of wat dan ook, wij hebben het juiste hardhout in ons assortiment.

FSC-GECERTIFICEERD HARDHOUT BIJ DE IMPORTEUR

Volgens FSC betekent goed bosbeheer dat moet worden voldaan aan de hoogste eisen op sociaal, milieuvriendelijk en economisch gebied. Houtimport Best voldoet aan deze eisen en is daarom FSC-gecertificeerd. Wij zijn wereldwijde FSC hardhout importeur en importeren houtsoorten, zoals Mahonie, Meranti, Ayous en Eiken. Omdat wij de import in eigen hand hebben, garanderen wij altijd hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Wij richten ons voornamelijk op professionals, maar ook kunnen doe-het-zelvers, scholen en instellingen bij ons terecht. Daarnaast richten wij ons vooral op de timmerindustrie, trappenmakers, jachtbouw, tuincentra en hoveniers, meubel-, keuken- en interieurbouw, aannemers en houtbouwbedrijven.

Materiaal

Bent u op zoek naar een FSC hardhout importeur en wilt u hardhout voor professionele bewerking? Onze medewerkers geven u graag advies en helpen u het materiaal te vinden waar u naar zoekt. Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze producten? Vul dan ons contactformulier in.

Hardhout bij een gespecialiseerde importeur bestellen? Neem direct contact op!

Home » Hardhout importeur

Bekijk onze houtsoorten

Een overzicht van de houtsoorten die wij aanbieden uit eigen assortiment!

Contact

  • Velden met * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.