N

60 jaar ervaring

N

Breed assortiment

N

Snelle levering

Trap van hardhout

Bent u op zoek naar kwalitatief, duurzaam hardhout om een trap van te maken? Houtimport Best is al sinds 1960 de vertrouwde partij voor al uw duurzame houtsoorten. Dankzij onze kwaliteitscontroles en continue speurtocht naar beter en duurzamer hout, zijn wij in staat om u de best mogelijke kwaliteit hardhout tegen de scherpste prijs aan te bieden.

Maak van ons robuuste hardhout een stevige trap voor uw opdrachtgever

De voornaamste redenen om hardhout te gebruiken voor het ontwerp van een trap zijn de duurzaamheid en de houtuitstraling. Een (lak)verf houdt namelijk ontzettend goed op hardhout en laat de natuurlijk nerf van het hout prachtig tot zijn recht komen. Het is een ware blikvanger in iedere hal of woonkamer. Naast hardhout om een trap van te maken, hebben wij uiteraard nog verschillende andere hout- en plaatmaterialen beschikbaar in ons ruimte assortiment:

Plaats eenvoudig een bestelling

Wilt u graag een bestelling plaatsen voor hardhout, bijvoorbeeld om een trap van te maken? Dat is geen probleem! Neem hiervoor contact op met onze deskundige medewerkers. Wij zijn bereikbaar via 0499 – 33 84 44 of info@houtimportbest.nl. Uiteraard staan wij ook voor u klaar om al uw vragen over ons hardhout te beantwoorden.

Home » Hardhout trap

Bekijk onze houtsoorten

Een overzicht van de houtsoorten die wij uit eigen assortiment aanbieden.

Contact

  • Velden met * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.