0499 - 33 84 44 info@houtimportbest.nl
N

60 jaar ervaring

N

Breed assortiment

N

Snelle levering

Legaal hardhout

Houtimport Best is FSC®-gecertificeerd en importeert en verkoopt alleen legaal hardhout. FSC is een organisatie die zich hard maakt voor goed bosbeheer. FSC® werd in 1993 opgericht door verschillende partijen, zoals natuur- en milieuorganisaties, boseigenaren, mensenrechtenorganisaties, vertegenwoordigers van lokale bevolkingsgroepen en bedrijven uit de bos- en houtsector.

FSC-gecertificeerd legaal hardhout

Volgens FSC betekent goed bosbeheer het voldoen aan de hoogste eisen op sociaal, milieuvriendelijk en economisch gebied. Houtimport Best voldoet aan deze eisen en is daarom FSC-gecertificeerd. Wij importeren FSC hardhout uit de hele wereld, zoals Mahonie, Meranti, Okoumé, Ayous en Eiken. Omdat wij de import van legaal hardhout in eigen hand hebben, garanderen wij altijd hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs.

Legaal hardhout

Bent u een professional en werkt u alleen met legaal hardhout? Dan kunt u terecht bij Houtimport Best voor al uw producten. Wij zijn groothandel is houtsoorten en plaatmaterialen. Voor meer informatie vult u eenvoudig en snel ons contactformulier in. Graag tot ziens!

Home » Legaal hardhout

Bekijk onze houtsoorten

Een overzicht van de houtsoorten die wij aanbieden uit eigen assortiment!

Contact

  • Velden met * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.