0499 - 33 84 44 info@houtimportbest.nl
N

50 jaar ervaring

N

Breed assortiment

N

Snelle levering

Legaal hardhout

Houtimport Best is FSC®-gecertificeerd en importeert en verkoopt alleen legaal hardhout. FSC® is een organisatie die zich hard maakt voor goed bosbeheer. FS®C werd in 1993 opgericht door verschillende partijen, zoals natuur- en milieuorganisaties, boseigenaren, mensenrechtenorganisaties, vertegenwoordigers van lokale bevolkingsgroepen en bedrijven uit de bos- en houtsector.

FSC®-gecertificeerd legaal hardhout

Volgens FSC® betekent goed bosbeheer het voldoen aan de hoogste eisen op sociaal, milieuvriendelijk en economisch gebied. Houtimport Best voldoet aan deze eisen en is daarom FSC®-gecertificeerd. Wij importeren FSC® hardhout uit de hele wereld, zoals Mahonie, Meranti, Okoumé, Ayous en Eiken. Omdat wij de import van legaal hardhout in eigen hand hebben, garanderen wij altijd hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs.

Legaal hardhout

Bent u een professional en werkt u alleen met legaal hardhout? Dan kunt u terecht bij Houtimport Best voor al uw producten. Wij zijn groothandel is houtsoorten en plaatmaterialen. Voor meer informatie kunt u bellen met 0499-338444 of een e-mail sturen naar info@houtimportbest.nl. Graag tot ziens!

Bekijk onze producten

Een overzicht van de producten die wij aanbieden.

Bekijk nu

Contact

[contact-form-7 id="1219" title="Contactformulier 1_tp"]