0499 - 33 84 44 info@houtimportbest.nl
N

60 jaar ervaring

N

Breed assortiment

N

Snelle levering

Mahonie kozijnhout

Voor het mooiste Mahonie kozijnhout gaat u naar Houtimport Best. Wij leveren al jarenlang houtproducten aan professionele bewerkers, doe-het-zelvers, instellingen en scholen. Het Mahonie kozijnhout is een roodbruine hardhoutsoort. Soms heeft het hout een violetachtige tint. Het kruisdradig hout vertoont een streeptekening op het kwartierse vlak. Wij leveren u maatwerk en houden rekening met al uw wensen. Wij bieden twee soorten Mahonie hout aan: Sipo en Sapeli. Vraag snel naar de mogelijkheden bij Houtimport Best.

Mahonie kozijnhout en andere houtsoorten

Al meer dan 60 jaar levert Houtimport Best vele houtsoorten aan professionele bewerkers in Nederland, waaronder aannemers, de timmerindustrie en de meubel-, keuken- of interieurbouw. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop, daarom zijn wij in het bezit van het FSC®-keurmerk voor duurzaam bosbeheer. Bovendien profiteert u altijd van scherpe prijzen, want wij kopen rechtstreeks in vanuit het buitenland! In ons ruime assortiment vindt u naast Mahonie ook diverse andere soorten kozijnhout. Bovendien is Mahonie ook geschikt voor andere toepassingen naast kozijnen, zoals voor meubelen, binnenbetimmeringen, piano- en orgelbouw, jachtbouw, traptreden, ramen, deuren en nog veel meer.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u een vraag over ons Mahonie kozijnhout of wilt u direct een bestelling plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken door het invullen van het online contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mahonie kozijnhout bestellen? Neem direct contact op!

Home » Mahonie kozijnhout

Bekijk onze houtsoorten

Een overzicht van de houtsoorten die wij aanbieden uit eigen assortiment!

Contact

  • Velden met * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.