0499 - 33 84 44 info@houtimportbest.nl

Home » Paintplaten

Houten gevelbekleding is door de natuurlijke uitstraling zeer geliefd. ModiWood is thermisch gemodificeerd hout en daardoor extra duurzaam. Met thermisch modificeren wordt bedoeld dat het hout afwisselend wordt verhit en afgekoeld om deze duurzame eigenschappen te verkrijgen. Thermische modificatie is een milieuvriendelijk proces dat zonder het gebruik van chemicaliën wordt uitgevoerd.

ModiWood

Het ModiWood assortiment omvat verschillende producten en uitvoeringen. Onbehandeld ModiWood is o.a. verkrijgbaar in een geborstelde en geschaafde uitvoering. En daarnaast is ModiWood Colour verkrijgbaar. Het ModiWood Colour assortiment bestaat uit geborsteld ModiWood met een krachtige en natuurlijke uitstraling en is, naast het standaard verkrijgbare assortiment,  op bestelling (vanaf 53m2) in iedere gewenste RAL- of NCS-kleur verkrijgbaar. Het materiaal is voorzien van een speciale coating die een duurzaam eindresultaat garandeert.

ModiWood XL

ModiWood XL is verkrijgbaar als extra breed Zweeds en Fins rabat. ModiWood XL Zweeds rabat is verkrijgbaar in de kleuren Zwart en Antraciet. ModiWood XL Fins rabat is verkrijgbaar in de kleur Zwart. Op bestelling kan ModiWood XL in iedere gewenste RAL- of NCS-kleur geleverd worden.

Informatie

Ons gehele modiwood programma hebben wij in een nieuwe brochure welke wij u graag doen toekomen.

Download de ModiWood Brochure