0499 - 33 84 44 info@houtimportbest.nl
N

60 jaar ervaring

N

Breed assortiment

N

Snelle levering

Raamhout meranti

Raamhout Meranti koopt u bij uw leverancier van duurzaam kwaliteitshout in Best: Houtimport Best. Al meer dan 60 jaar zijn wij het vertrouwde adres voor betaalbare houtspecials en plaatmaterialen die wij vrijwel altijd direct uit onze voorraad kunnen leveren. Hiermee zijn wij diverse afnemers binnen de professionele houtverwerkingsindustrie graag zo optimaal mogelijk van dienst. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod en voorzien u indien gewenst van advies op maat. Zo kunt u altijd een weloverwogen keuze maken en vindt u bij ons moeiteloos wat u zoekt.

Raamhout meranti: eenvoudig te verwerken en veelvuldig verkrijgbaar

Meranti wordt veelvuldig gebruikt in de timmerindustrie en is een verzamelnaam voor diverse Shoreasoorten. De kleur en het gewicht van raamhout Meranti kan dan ook sterk uiteenlopen. Bent u op zoek naar dit type hout dan voorzien wij u graag van advies op maat. Enkele andere eigenschappen van deze houtsoort zijn:

  • Herkomst: Azië
  • Duurzaamheid: Klasse 2-4
  • Gewicht: Ca 640 kg/pm³

Meer informatie en contact

Meranti is eenvoudig te bewerken en veelvuldig verkrijgbaar. Bestel raamhout Meranti vandaag nog en profiteer van snelle levertijden. Wanneer u vragen heeft of meer wilt weten over onze producten dan staan wij u graag te woord.

 

Raamhout Meranti bestellen: profiteer van scherpe prijzen en snelle levertijden!

Home » Raamhout meranti

Bekijk onze houtsoorten

Een overzicht van de houtsoorten die wij aanbieden uit eigen assortiment!

Contact

  • Velden met * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.