N

60 jaar ervaring

N

Breed assortiment

N

Snelle levering

Zachte houtsoorten

Houtimport Best uit Best, nabij Eindhoven, biedt diverse zachte houtsoorten aan. Dit type hout is over het algemeen afkomstig van naaldbomen. Deze bomen groeien vrij snel, waardoor zachte houtsoorten vaak goedkoper zijn dan de hardere variant. Het nadeel is echter wel dat deze houtsoorten minder stevig zijn, hierdoor is dit soort hout geschikt voor andere toepassingen dan de harde variant.

De toepassing van verschillende zachte houtsoorten

Zachte houtsoorten, zoals het hout van de spar of de den, zijn uitermate geschikt om te gebruiken in bijvoorbeeld tuinhuizen, schuttingen of deuren. Hardere houtsoorten zijn daarentegen te gebruiken in kozijnen en trappen. Het is dus van belang dat u het juiste soort hout kiest voor uw toepassing. Wij hebben een brede en diepe voorraad van verschillende houtsoorten. U profiteert dus te allen tijde van snelle levering, ongeacht het type hout dat u kiest.

Informeer naar de verschillende soorten hout

Bent u op zoek naar bepaalde houtsoorten maar weet u niet precies welke perfect is voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij voorzien u namelijk graag van advies, zodat u de juiste zachte houtsoorten bestelt in onze webwinkel. U krijgt bij ons altijd hout van uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs. Bekijk ons ruime assortiment nu.

Home » Zachte houtsoorten

Bekijk onze houtsoorten

Een overzicht van de houtsoorten die wij uit eigen assortiment aanbieden.

Contact

  • Velden met * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.