Amerikaans Essen Trap

Bij Houtimport Best koopt u kwalitatief hoogwaardige Amerikaans Essen. Essen staat bekend als taai en sterk hout. Verder is deze houtsoort zeer buigzaam. Daarmee is het uitermate geschikt voor trappen. Doordat de houtsoort licht van kleur is en bekend staat om de prachtige vlamtekeningen past een Amerikaans essen trap in veel verschillende interieurs. Om de kleur van het essenhout mooi te houden en de levensduur te verlengen kunt u de Amerikaans essen trap behandelen met blanke lak. 

Wij bieden altijd maatwerk, zodat we u een gepaste oplossing kunnen bieden. Wij maken gebruik van duurzaam hout. Dit betekent dat wij producten leveren die afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Vraag snel naar de mogelijkheden bij Houtimport Best.

Duurzaam Amerikaans Essen trap

Houtimport Best is al sinds 1960 actief in hout- en plaatmateriaal. Ons assortiment is voornamelijk gericht op professionele verwerkers, zoals:

  • timmerindustrie
  • trappenmakers
  • meubel-, keuken- en interieurbouw
  • aannemers
  • (hout)bouwbedrijven
  • jachtbouw
  • DHZ, scholen en instellingen

 

Door onze directe import zijn wij in staat om de best mogelijke kwaliteit van de Amerikaans Essen trap te leveren tegen uiterst scherpe prijzen. Amerikaans Essen wordt onder andere gebruikt voor decoratieve toepassing, zoals vloeren en meubelen. Maar ook voor gereedschapsstelen en ladders. Hoewel het voor binnen gebruik een goede keuze is om voor essenhout te kiezen. Bij Houtimport Best staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij alles wat wij doen en wij voeren verschillende keurmerken, zoals FSC®, MTCC/MTCS, PEFC en CSA.

 

Meer informatie

Bent u op zoek naar een Amerikaans essen trap van uitstekende kwaliteit? Voor meer informatie neemt u contact met ons op door het invullen van ons contactformulier. Graag tot ziens.