HARDHOUT TRAP

Houtimport Best is al sinds 1960 de vertrouwde partij voor al uw duurzame houtsoorten. Wij zijn dan ook FSC-gecertificeerd (linkje naar hardhout importeur) en zijn daarom een erkende hardhout importeur uit alle werelddelen. Dankzij onze kwaliteitscontroles en continue speurtocht naar beter en duurzamer hout, zijn wij in staat om u de best mogelijke kwaliteit hardhout tegen de scherpste prijs aan te bieden. Wij kunnen u dan ook voorzien van kwalitatief en duurzaam hardhout voor uw trap.
Hardhout zorgt voor een warme en bijzonder hoogwaardige uitstraling in het interieur. Het is afkomstig van loofbomen: een boom met een lange levensduur en langzame groei. Deze houtsoorten zijn dan ook relatief schaars en zijn daarom vaak enigszins prijziger dan andere houtsoorten. Hardhout kent weinig knoesten en heeft daarmee een strak aanzien.

Maak van ons robuuste hardhout een stevige trap voor uw opdrachtgever

De voornaamste redenen om hardhout te gebruiken voor het ontwerp van een trap zijn de duurzaamheid en de verfijnde houtuitstraling. Een (lak)verf houdt namelijk ontzettend goed op hardhout en laat de natuurlijk nerf van het hout prachtig tot zijn recht komen. Het is een ware blikvanger in iedere hal of woonkamer. Naast hardhout om een trap van te maken, hebben wij uiteraard nog verschillende andere hout- en plaatmaterialen beschikbaar in ons ruimte assortiment.

 

Plaats eenvoudig een bestelling

Wilt u graag een bestelling plaatsen voor hardhout, bijvoorbeeld om een trap van te maken? Dat is geen probleem! Neem hiervoor contact op met onze deskundige medewerkers. Wij zijn bereikbaar via 0499 – 33 84 44 of info@houtimportbest.nl. Uiteraard staan wij ook voor u klaar om al uw vragen over ons hardhout te beantwoorden.