MULTIPLEX DEUREN

Het hout voor multiplex deuren, laat u leveren door dé importeur van hardhoutspecials: Houtimport Best. Al meer dan 60 jaar voorzien wij afnemers in Nederland van kwaliteitshout. Ons hout is FSC®-gecertificeerd, waarmee u altijd verzekerd bent van duurzaam hout, afkomstig van verantwoord beheerde bossen. Wij kunnen vrijwel al onze houtsoorten direct uit onze voorraad leveren. Snelle levertijden, scherpe prijzen en een breed assortiment kwaliteitshout: daarom kiest u voor Houtimport Best!

 

De multiplex platen voor deuren zijn extra dik en watervast vastgelijmd. Daardoor is het hout stevig en eenvoudig te bewerken. Daarnaast zijn multiplex platen bruikbaar voor zowel binnen als voor buitendeuren. Denk bijvoorbeeld aan een garage deur, poort, schuur, etc. 

 

Bent u zelf van plan om multiplex deuren te maken dan kan er gekozen worden welk materiaal, dikte en kwaliteit gewenst is. Check de afmetingen en zie of het hout aan uw eisen voldoet. 

 

Multiplex deuren: wij leveren aan uiteenlopende afnemers

Wij leveren diverse typen deuren aan  uiteenlopende afnemers waaronder de timmerindustrie, aannemers, interieur –en meubelbouw en de jachtbouw. Voor de vervaardiging van multiplex deuren kunt u bij ons een keuze maken uit een breed aanbod multiplexplaten waaronder:

  • Okoume & Populieren multiplex
  • Meranti/Lauan
  • I-Paint
  • Alutherm
  • Aluplex
  • Alucoya
  • Alulight
  • Millpanel

 

De meest populaire houtsoort voor deurplaten is okoume hout. Deze houtsoort is afkomstig uit West-Afrika en heeft een beetje een bruin-roze kleur. Doordat de structuur van het hout gelijkmatig is, is het perfect voor multiplex platen. 

 

Meer informatie en advies op maat

Twijfelt u over het juiste type multiplex voor de vervaardiging van uw multiplex deuren? Zowel onze binnendienst als onze buitendienst voorziet u graag van advies op maat. Op deze manier vinden wij samen met u altijd het type hout dat het best geschikt is voor uw producten. Wilt u  meer weten over onze prijzen of onze levertijd? Neem gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen.