RAAMHOUT MERANTI

Raamhout Meranti koopt u bij uw leverancier van duurzaam kwaliteitshout in Best: Houtimport Best. Al meer dan 60 jaar zijn wij het vertrouwde adres voor betaalbare houtspecials en plaatmaterialen die wij vrijwel altijd direct uit onze voorraad kunnen leveren. 

 

Hiermee zijn wij diverse afnemers binnen de professionele houtverwerkingsindustrie graag zo optimaal mogelijk van dienst. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod en voorzien u indien gewenst van advies op maat. Zo kunt u altijd een weloverwogen keuze maken en vindt u bij ons moeiteloos wat u zoekt.

Raamhout meranti: eenvoudig te verwerken en veelvuldig verkrijgbaar

Meranti wordt veelvuldig gebruikt in de timmerindustrie en is een verzamelnaam voor diverse Shoreasoorten. Deze tropische hardhout soort is uitermate geschikt als raamhout. Dit heeft te maken met de duurzaamheid waardoor het opgewassen is tegen extreme weersomstandigheden. Daarnaast is de isolatiewaarde ook heel erg hoog. De kleur en het gewicht van raamhout Meranti kan dan ook sterk uiteenlopen. Bent u op zoek naar dit type hout dan voorzien wij u graag van advies op maat. Enkele andere eigenschappen van deze houtsoort zijn:

  • Herkomst: Azië
  • Duurzaamheid: Klasse 2-4
  • Gewicht: Ca 640 kg/pm³

 

Raamhout Meranti wordt normaal gesproken gebruikt als omlijsting van het glas. Daardoor blijft het raam op de juiste plek zitten en ziet het er netjes afgewerkt uit. Verder zorgt het ervoor dat vocht en wind binnenhuis voorkomen kunnen worden.

 

Meer informatie en contact

Meranti is eenvoudig te bewerken en veelvuldig verkrijgbaar. Bestel raamhout Meranti vandaag nog en profiteer van snelle levertijden. Wij vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te leveren. Vandaar dat wij ons best doen om uitmuntend hout in te kopen tegen een goede prijs zodat wij onze klanten een eerlijke prijs kunnen bieden. Wanneer u vragen heeft of meer wilt weten over onze producten dan staan wij u graag te woord.