Over ons

Houtimport Best

Al sinds 1960 voorziet Houtimport Best de professionele verwerkers van kwalitatief hoogstaande houtproducten. Toen nog onder de naam Fetim Best en als onderdeel van de Fetim Group in Amsterdam. Naarmate Houtimport Best steeds meer specialist werd op het gebied van hardhoutspecials en niet meer alleen in fijnhout en triplex, werd er in 2009 besloten om de naam te veranderen. Dit werd Houtimport Best. 

In april 2019 heeft Luciën Arends, na vijftien jaar directeur te zijn geweest, de activiteiten van Houtimport Best overgenomen van moederbedrijf Fetim. Sindsdien worden de activiteiten van Houtimport Best met het vertrouwde team, onder dezelfde naam en dezelfde producten voortgezet.

Verkoop

Met ervaren mensen in de binnendienst en buitendienst kan Houtimport Best onze klanten altijd van gepast advies voorzien. Met ons kleine, maar hechte team zijn wij iedere dag gemotiveerd om u voor de volle 100% te helpen. Bij Houtimport Best onderscheiden wij ons doordat u niet alleen in grote bundels hoeft af te nemen. Hierdoor hoeft u nooit meer te kopen dan nodig en kunnen we u beter voorzien in uw behoeften.

Inkoop

Als importeur van kwalitatief hoogstaande houtproducten hecht Houtimport Best waarde aan goede relaties met houtzagerijen over de hele wereld. Door de rechtstreekse import uit onder andere Afrika, Azië en Noord-Amerika zijn wij in staat om de best mogelijke kwaliteit tegen de scherpst mogelijk prijzen aan te bieden. Door onze grote opslagruimte van ruim 8.500 m2, kunnen wij het hout zorgvuldig opslaan en snel uit voorraad leveren.

Logistiek

Snel leveren door heel Nederland is mede door onze drie eigen vrachtwagens en ervaren mannen in de logistiek mogelijk. We kunnen dagelijks onze klanten door heel Nederland bedienen. Met dichte zeilwagens voorzien van zelflossers wil Houtimport Best bijdragen aan een optimale levering om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken!