0499 - 33 84 44 info@houtimportbest.nl
N

60 jaar ervaring

N

Breed assortiment

N

Snelle levering

Glaslatten kopen

Laat u verrassen door het grote en veelzijdige aanbod houtspecials van Houtimport Best als u glaslatten wilt kopen van hardhout. Wij staan garant voor snelle levering, duurzaam hout en uitgebreide service. Sinds 1960 zijn wij dé vertrouwde leverancier van kwaliteitshout aan diverse professionele houtverwerkers binnen Nederland. Van afnemers in de timmerindustrie tot aan afnemers actief in de jachtbouw: wij zijn uw vertrouwde adres voor hardhout, houtspecials en plaatmaterialen.

Glaslatten van hardhout kopen in diverse afmetingen en prijzen

Wilt u ruiten of overige panelen op de juiste plaats houden? Dan bieden de kwalitatieve glaslatten van hardhout die u bij Houtimport Best kunt kopen een uitkomst. U kunt bij ons als importeur diverse glaslatten kopen van verschillende houtsoorten, waaronder dus hardhout. Daarnaast is ons ruime assortiment voorzien van glaslatten in bijzonder veel afmetingen en in verschillende prijsklassen, zodat iedere houtbewerker de latten kan vinden die nodig zijn. Onze glaslatten zijn zowel voor binnen- als buitentoepassingen geschikt, waardoor ze multifunctioneel zijn. Hoe mooi is het namelijk als de glaslatten die u kunt kopen aansluiten op het interieur en exterieur! Wij hebben bijvoorbeeld ook hardhout kozijnhout en maken zelfs trappen van hardhout op aanvraag.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Twijfelt u over wat voor u de juiste glaslatten zijn van hardhout en weet u niet welke u moet kopen? Vraag onze medewerkers gerust om meer informatie. Wij voorzien u graag van advies op maat. Neem contact met ons op door te bellen naar 0499 – 33 84 44 of stuur een e-mail naar info@houtimportbest.nl. Glaslatten van hardhout kopen wordt eenvoudig met de dienstverlening van Houtimport Best! Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van snelle levering. Wij doen er alles aan om ons aanbod houtsoorten zo actueel en uitgebreid mogelijk te houden. Hou deze in de gaten zodat u altijd precies weet wat wij aanbieden!

Home » Glaslatten (kopen)

Bekijk onze projecten

Bekijk hier welke projecten er allemaal zijn gemaakt met onze producten!

Contact

  • Velden met * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.