0499 - 33 84 44 info@houtimportbest.nl
N

50 jaar ervaring

N

Breed assortiment

N

Snelle levering

Glaslatten (kopen)

Glaslatten (kopen): laat u verrassen door het grote en veelzijdige aanbod houtspecials van Houtimport Best. Wij staan garant voor snelle levering, duurzaam hout en uitgebreide service. Sinds 1960 zijn wij dé vertrouwde leverancier van kwaliteitshout aan diverse professionele houtverwerkers binnen Nederland. Van afnemers in de timmerindustrie tot aan afnemers in actief in de jachtbouw: wij zijn uw vertrouwde adres voor hardhout, houtspecials en plaatmaterialen.

Glaslatten (kopen): keuze uit diverse houtsoorten, afmetingen en prijzen

Wilt u ruiten of overige panelen op de juiste plaats houden dan bieden glaslatten een uitkomst. U kunt bij ons diverse glaslatten (kopen). Maak uw keuze uit verschillende houtsoorten, afmetingen en prijzen. Onze glaslatten zijn zowel voor binnen als buitentoepassingen geschikt. Twijfelt u over wat voor u de juiste glaslatten zijn? Vraag onze medewerkers gerust om meer informatie. Wij voorzien u graag van advies op maat.

Meer informatie en contact

Glaslatten (kopen) doet u bij Houtimport Best. Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van snelle levering. Wij doen er alles aan om ons aanbod houtsoorten zo actueel en uitgebreid mogelijk te houden. Wanneer wij nieuwe houtsoorten in ons assortiment hebben opgenomen brengen wij u hiervan op de hoogte via onze nieuwspagina. Hou deze in de gaten zodat u altijd precies weet wat wij aanbieden!

Glaslatten (kopen): profiteer van scherpe prijzen en snelle levertijden!

Bekijk onze producten

Een overzicht van de producten die wij aanbieden.

Bekijk nu

Contact

Géén particuliere verkoop

Velden met * zijn verplicht