0499 - 33 84 44 info@houtimportbest.nl

PLATOWOOD KOZIJNHOUT                                                                                                                                                           

Fraké kozijnhout is de nieuwste innovatie van Platowood. Platowood kozijnhout is goed verwerkbaar en toepasbaar hout voor raam- en deurkozijnen. Door het unieke hydro-thermische modificatieproces (platoniseren) is het hout vormvaster en onderhoudsarmer dan andere houtsoorten. Door dit hout ook nog eens te vingerlassen én te lamineren, zorgt Platowood voor geoptimaliseerd hout in een standaardlengte van 5,90 meter.

Waar kozijnen door weersinvloeden normaal gesproken eens per 5 of 6 jaar opnieuw moeten worden geschuurd en geschilderd, volstaat bij Platowood Fraké kozijnhout een onderhoudsinterval tot wel 15 jaar. Bovendien is het hout inbraakwerend en geschikt voor alle soorten hang- en sluitwerk.

Het leveringsprogramma van Fraké kozijnhout is permanent in ontwikkeling. Andere afmetingen dan vermeld zijn op aanvraag mogelijk.

Klik hier voor de folder van Platowood

Houtimport Best kan Platowood Fraké kozijnhout uit voorraad leveren! Het leveringsprogramma van Platowood Fraké kozijnhout is permanent in ontwikkeling. Andere afmetingen dan vermeld zijn op aanvraag mogelijk.

Neem contact met ons op en we informeren u graag over de diverse mogelijkheden. 

PlatoWood

OVER PLATOWOOD

Platowood maakt duurzaam hout. Door het hydro-thermische modificatieproces worden de aanwezige eigenschappen in het hout versterkt, zónder chemische toevoegingen. Daarmee is het hout van Platowood de meest duurzame keuze voor onder andere gevelbekleding, kozijnen en interieurbouw.

Waar kozijnen door weersinvloeden normaal gesproken eens per 5 of 6 jaar opnieuw moeten worden geschuurd en geschilderd, volstaat bij Platowood Fraké Kozijnhout een onderhoudsinterval tot wel 15 jaar. Bovendien is het hout inbraakwerend – gelijk aan Meranti , geschikt voor alle soorten hang- en sluitwerk en heeft het een uitstekende isolatiewaarde, waardoor het een interessant product is voor NOM- (Nul Op de Meter) en BENG- (Bijna Energie Neutraal Gebouw) woningen.