0499 - 33 84 44 info@houtimportbest.nl

PlatoWood

                                                                                                                                                                        Klik hier voor de FOLDER
PLATOWOOD START SAMENWERKING MET HOUTIMPORT BEST                                                    

HOUTIMPORT BEST PREFERRED DEALER VAN PLATOWOOD KOZIJNHOUT

Op vrijdag 18 januari hebben Lucien Arends, directeur Houtimport Best  en  Bart Raymann, commercieel directeur Platowood,  de samenwerkingsovereenkomst ondertekend en daarmee is de samenwerking officieel. Vanaf heden is Houtimport Best als Preferred Dealer het verkooppunt voor Platowood Fraké Kozijnhout.

Fraké Kozijnhout is de nieuwste innovatie van Platowood. Platowood Kozijnhout is goed verwerkbaar en toepasbaar hout voor raam- en deurkozijnen. Door het unieke hydro-thermische modificatieproces (platoniseren) is het hout vormvaster en onderhoudsarmer dan andere houtsoorten. Door dit hout ook nog eens te vingerlassen én te lamineren, zorgt Platowood voor geoptimaliseerd hout in een standaardlengte van 5,90 meter.

Over Platowood
Platowood maakt duurzaam hout. Door het hydro-thermische modificatieproces worden de aanwezige eigenschappen in het hout versterkt, zónder chemische toevoegingen. Daarmee is het hout van Platowood de meest duurzame keuze voor onder andere gevelbekleding, kozijnen en interieurbouw.

Waar kozijnen door weersinvloeden normaal gesproken eens per 5 of 6 jaar opnieuw moeten worden geschuurd en geschilderd, volstaat bij Platowood Fraké Kozijnhout een onderhoudsinterval tot wel 15 jaar. Bovendien is het hout inbraakwerend – gelijk aan Meranti , geschikt voor alle soorten hang- en sluitwerk en heeft het een uitstekende isolatiewaarde, waardoor het een interessant product is voor NOM- (Nul Op de Meter) en BENG- (Bijna Energie Neutraal Gebouw) woningen.

Platowood Fraké

Platowood Vuren

Houtimport Best kan Platowood Fraké kozijnhout uit voorraad leveren!
Daarnaast is er ook een uitgebreid programma leverbaar in Platowood Fraké Gevelbekleding.
Ook in de houtsoort Vuren is Platowood zowel massief als in gevelbekleding te bestellen. 

Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden. Monsters op aanvraag.