0499 - 33 84 44 info@houtimportbest.nl
N

50 jaar ervaring

N

Breed assortiment

N

Snelle levering

Sapeli Mahonie

Houtimport Best biedt u het mooiste (Sapeli) Mahonie wat veel gebruikt wordt in onder andere jachtbouw, scheepsbetimmering en voor het vervaardigen van trappen en meubelen.

Kleurig Sapeli Mahonie hout

De houtkern van Sapeli Mahonie is rozerood tot later diep roodbruin verkleurend, met vaak een mooie goudachtige glans. Het spint, dat duidelijk van de houtkern is te onderscheiden en maximaal 60-80 mm breed kan zijn, heeft een grauwroze of geelroze kleur. Meestal komt er kruisdraad voor in Sapeli hout en dat zorgt voor een kenmerkende streeptekening. Sapeli wordt zowel massief als in de vorm van fineer en triplex toegepast bij het vervaardigen van meubelen en trappen, maar ook in piano- en orgelbouw en in de jachtbouw en scheepsbetimnmering. Het hout kent dus vele toepassingen. Bovendien wordt het hout genoemd in de KVT, wat betekent dat kozijnen gemaakt het hout met KOMO-productcertificaat vervaardigd kunnen worden. Het is dus kleurig hout voor een goed milieu!

Bestellen

Het bestellen van Mahonie gaat gemakkelijk en snel via het online contactformulier of per mail: info@houtimportbest.nl. Wij staan u ook graag telefonisch te woord via het nummer 0499-338444.

Bekijk onze producten

Een overzicht van de producten die wij aanbieden.

Bekijk nu

Contact

[contact-form-7 id="1219" title="Contactformulier 1_tp"]