0499 - 33 84 44 info@houtimportbest.nl
N

60 jaar ervaring

N

Breed assortiment

N

Snelle levering

Sapeli Mahonie

Houtimport Best in de buurt van Eindhoven, biedt u het mooiste (Sapeli) Mahonie wat veel gebruikt wordt in onder andere jachtbouw, scheepsbetimmering en voor het vervaardigen van trappen en meubelen. Dit hout kan dus voor diverse doeleinden gebruikt worden.

Kleurig Sapeli Mahonie hout

De houtkern van Sapeli Mahonie is rozerood tot later diep roodbruin verkleurend, met vaak een mooie goudachtige glans. Het spint, dat duidelijk van de houtkern is te onderscheiden en maximaal 60-80 mm breed kan zijn, heeft een grauwroze of geelroze kleur. Meestal komt er kruisdraad voor in Sapeli Mahonie hout en dat zorgt voor een kenmerkende streeptekening. Sapeli wordt zowel massief als in de vorm van fineer en triplex toegepast bij het vervaardigen van meubelen en trappen, maar ook in piano- en orgelbouw en in de jachtbouw en scheepsbetimmering. Het hout kent dus vele toepassingen. Bovendien wordt het hout genoemd in de KVT, wat betekent dat kozijnen gemaakt met hout met KOMO-productcertificaat vervaardigd kunnen worden. Dit betekent dat het ideaal kozijnhout is. Het is dus kleurig hout voor een goed milieu!

Neem contact op en geef uw bestelling aan ons door

Wilt u graag Sapeli Mahonie hout bestellen of geeft u de voorkeur aan gevingerlast Mahonie? Het bestellen van het door u gewenste hout doet u eenvoudig en snel door ons contactformulier in te vullen. Ook wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over de mogelijkheden kunt u dit formulier invullen. Wij nemen altijd zo snel mogelijk contact met u op om u verder te helpen.

Home » Sapeli Mahonie

Bekijk onze houtsoorten

Een overzicht van de houtsoorten die wij aanbieden uit eigen assortiment!

Contact

  • Velden met * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.