Deurhout

Bij Houtimport Best kunt u terecht voor het mooiste deurhout tegen een scherpe prijs. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende soorten hout en zijn in het bezit van het FSC®-keurmerk voor duurzaam bosbeheer.

Deurhout is eenvoudig te bewerken. Er wordt namelijk rekening gehouden in het productieproces met het uiteindelijke doel van het hout, het maken van deuren. Ook is het hout eenvoudig om op te schilderen omdat het veelvoorkomend is dat mensen hun deur een andere kleur willen verven.  

Diverse soorten deurhout, o.a. Meranti, Merbau en Mahonie

Al meer dan 60 jaar levert Houtimport Best verschillende houtsoorten aan zowel professionele verwerkers als doe-het-zelvers in Nederland. Doordat wij ons hout rechtstreeks vanuit het buitenland importeren, kunnen wij al onze producten tegen een scherpe prijs aanbieden. Kwaliteit staat voorop, daarom kiezen wij alleen voor het allerbeste hout. U kunt onder meer bij ons terecht voor verschillende soorten deurhout, zoals:

  • Meranti
  • Merbau
  • Mahonie

 

Meranti is een hardhout soort dat afkomstig is uit Zuidoost-Azië. Het is zowel geschikt is voor binnen als buiten gebruik en daarmee perfect voor een voor- of achterdeur. Merbau hout is ook afkomstig uit Zuidoost-Azië, maar is wat massiever. Deze houtsoort heeft een rood, bruine kleur en is een duurzame houtsoort. Mahonie hout heeft een meer zalm rode kleur en is goed te bewerken. Het wordt aangeraden om na de bewerking het hout op te sluiten omdat het anders kan gaan vervormen. U kunt bij ons ook terecht voor Mill Panel deurmultiplex. Rechtstreeks uit voorraad of op maat gemaakt.

 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over ons deurhout of direct een bestelling plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder!