Eiken Gefineerd

Professionals kunnen bij Houtimport Best, nabij Eindhoven, terecht voor Eiken gefineerd plaatmateriaal. Fineer is heel dun hout van een gelijkmatige dikte dat op plaatmateriaal wordt aangebracht. Doordat de houtsoort van nature sterk is, is de kans op vervorming gering. In tegenstelling tot massieve houtsoorten die als eigenschap hebben om te gaan werken bij temperatuurverschillen. 

Duurdere houtsoorten kunnen door middel van fineer toch worden ingezet bij goedkopere meubels. Als fineer op de goede manier gebruikt wordt, is het verschil tussen echt Eiken en Eiken gefineerd bijna niet te zien. Het wordt voornamelijk gebruikt bij het maken van kasten, keukens, meubels, etc. Dit komt mede door de goede bewerkbaarheid. Een kleine aantekening daarbij is dat het Eiken gefineerd hout niet geschikt is voor buiten en vochtige ruimtes.

Eiken gefineerd plaatmateriaal van hoogstaande kwaliteit

In ons assortiment vindt u Eiken gefineerd plaatmateriaal van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast kunt u bij Houtimport Best ook terecht voor meer houtsoorten en plaatmaterialen van hoogwaardige kwaliteit. Als u kiest voor Houtimport Best, dan kiest u voor:

  • Producten van de beste kwaliteit;
  • Een constante voorraad veel verschillende houtsoorten;
  • Een groot aanbod in gevingerlast en gevingerlast gelamineerd hout;
  • Ruim assortiment in plaatmaterialen;
  • Snelle levering door eigen transport;
  • Eigen import in (KOMO)glas- en aftimmer-latten.

 

Doordat wij als hardhout importeur onze import zelf in handen hebben, kunnen wij u altijd de beste kwaliteit tegen een goede prijs garanderen. 

 

Neem contact op voor meer informatie

Bent u als bedrijf op zoek naar Eiken gefineerd plaatmateriaal van hoge kwaliteit? Maak dan gebruik van de uitstekende service van Houtimport Best. Wilt u een bestelling plaatsen of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.