Eiken Kozijn Kopen

Het hout voor eiken kozijn komt u kopen bij Houtimport Best! Bij ons vindt u een breed assortiment aan houtproducten, waaronder kozijnen. Wij maken veelal gebruik van duurzaam hout. Wij dragen dan ook het FSC ® -keurmerk. Bij ons vindt u diverse soorten eikenhout. Het eiken is niet alleen geschikt voor kozijnen, maar ook voor meubels. Vraag nu snel nog naar de mogelijkheden bij Houtimport Best.

Soorten eiken kozijn kopen

U wilt hout voor een eiken kozijn kopen? Kom dan naar de specialist: Houtimport Best. Wij zijn gevestigd in Best, nabij Eindhoven. Wij leveren diverse houtproducten aan professionele verwerkers in Nederland, waaronder aannemers, de timmerindustrie en de meubel-, keuken- of interieurbouw. Ook doe-het-zelvers, scholen en instellingen kunnen bij ons terecht.

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop, daarom zijn wij in het bezit van het FSC- keurmerk voor duurzaam bosbeheer. U vindt bij ons de volgende soorten eiken:

 

 

Voordelen van eik

Deze houtsoorten hebben ieder vele voordelen en toepassingsgebieden. Eiken kan machinaal goed bewerkt worden. In een hoek van 20 graden is eiken het beste te bewerken met snijgereedschap voor glad werk. Ook laat eiken zich goed lijmen, beitsen en lakken, dit maakt eiken heel geschikt voor;

  • Binnen-en buitendeuren
  • Meubels
  • Plint- en lijstwerk
  • Binnen trappen
  • Gevelbekleding
  • Binnenbetimmering
  • Kozijnen en meer

 

Scherpe prijzen

Wanneer u eiken kozijnhout wilt kopen, komt u naar Houtimport Best! Bij ons profiteert u altijd van scherpe prijzen, want wij kopen rechtstreeks in vanuit het buitenland! Wilt u meer weten over ons eiken kozijnhout? Vraag dan naar de mogelijkheden en neem contact op! Vul ons contactformulier in