Eiken Kozijnhout

De vraag naar eiken kozijnhout is de laatste jaren toegenomen, dit komt door de vele voordelen van eikenhout. Bij Houtimport Best kunnen zowel professionele verwerkers als doe-het-zelvers terecht voor eiken kozijnhout tegen een scherpe prijs. Eiken staat bekend om de hardheid, stugheid en lange levensduur. Dit is zeker het geval als het hout vers wordt geschaafd en goed wordt afgewerkt. Dus eiken is zonder twijfel een mooie houtsoort om mee te werken.

Voor het mooiste Eiken kozijnhout gaat u naar Houtimport BestHoutimport Best levert al meer dan 60 jaar verschillende soorten hout aan professioneleverwerkers in Nederland, zoals aannemers, de timmerindustrie en de meubel-, keuken- ofinterieurbouw. Ook doe-het-zelvers, scholen en instellingen zijn bij ons op de juiste plek voorhout. Als sinds 1960 voorziet Houtimport Best hoogstaande houtproducten. In ons ruime assortiment vindt u uiteenlopende producten in verschillende maten en bewerkingen, zoals;

  • Eiken kozijnhout
  • Deurhout
  • Massief hout
  • Glaslatten
  • Plaatmateriaal

 

Kwaliteit en duurzaamheid

U kunt bij ons terecht voor Europees en Amerikaans eiken. Doordat wij rechtstreeks vanuit het buitenland inkopen, kunnen wij voor al onze producten scherpe prijzen rekenen. Duurzaamheid en kwaliteit staan voorop bij ons, daarom zijn wij in het bezit van het FSC ® -keurmerk. Op deze manier kunnen wij producten en houtsoorten leveren die afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Om kwalitatieve producten te kunnen leveren speuren onze inkopers constant de wereld af om direct aan de bron nieuwe materialen in te kopen. Door rechtstreekse import kunnen wij de best mogelijke kwaliteit tegen een scherpe prijs aanbieden.

 

Contact opnemen

Wilt u direct eiken kozijnhout bestellen of heeft u nog een vraag over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze collega’s staan klaar om u verder te helpen. Voor meer informatie kunt u tevens ook ons online contactformulier invullen. Onze collega’s helpen u graag verder!