Gevingerlast Mahonie

Gevingerlast Mahonie voor professionele verwerking vindt u bij Houtimport Best. Een vingerlas is een houtverbinding van twee stukken hout, door middel van twee in elkaar passende freesfiguren in de vorm van een vinger. Vingerlassen gebeurt vrijwel altijd in combinatie met lijm. Welk lijm er gebruikt wordt, is afhankelijk van het product. 

Twee soorten gevingerlast Mahonie verkrijgbaar 

Bij Houtimport Best kunt u kiezen uit twee verschillende soorten Mahonie:

  • Sipo is zowel massief als in de vorm van fineer en triplex toepasbaar voor meubelen, binnen- en buitenbetimmeringen, ramen, deuren, trappen, parket, lijstwerk en meer.
  • Sapeli wordt zowel massief als in de vorm van fineer en triplex toegepast in piano- en orgelbouw, andere muziekinstrumenten en traptreden en trapbomen.

 

Scherpe prijs

Welke soort gevingerlast Mahonie u ook kiest, bij Houtimport Best staat kwaliteit altijd centraal. Bovendien kunnen wij u altijd een scherpe prijs bieden, omdat wij al onze producten zelf importeren. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Stel dan al uw vragen aan ons door het invullen van ons contactformulier.

 

Vragen? Onze collega’s helpen u graag verder

Door jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten goed helpen en adviseren. Weet u nog niet precies welke houtsoort u het beste kunt kopen voor uw toepassing? Onze medewerkers voorzien u graag van advies op maat zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Neem voor meer informatie over onze producten en diensten gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door het invullen van ons contactformulier op de website.