GEVINGERLAST MERBAU

Professionals kunnen bij Houtimport Best terecht voor hoogwaardig gevingerlast Merbau. Merbau is sterk en duurzaam en kan worden toegepast als constructiehout voor zowel binnen- als buitenwerk. Het is ook geschikt voor kozijnen, trappen, ramen en deuren. Met vingerlassen wordt er een verbinding gemaakt tussen twee stukken hout, door middel van twee in elkaar passende freesfiguren in de vorm van een vinger.

Deze houtsoort groeit in Zuidoost-Azië en staat bekend als een van de zwaardere houtsoorten. Daarnaast is het hout ook erg hard. Dit maakt het een goede keuze voor huizen om de inbraakveiligheid te verbeteren. De kleur van het hout kan je omschrijven als geel-oranjebruin. Het heeft een mooie afwerking en oogt heel fijn.

Door middel van de gevingerlast merbau techniek is het mogelijk om lange lengtes aan te leveren. Dit heeft te maken met de manier waarop het hout aan elkaar verbonden word. Daarnaast brengt deze techniek ook een constant hoge kwaliteit van het hout met zich mee. Verder levert het minder afvalkosten en restafval op waardoor we efficiënter met het hout om kunnen gaan. Op deze manier hopen wij een steentje bij te dragen. 

Gevingerlast Merbau van de hoogste kwaliteit

Gevingerlast Merbau is slechts een klein deel van het uitgebreide assortiment van Houtimport Best. Wij zijn al sinds 1960 actief in de markt van hout- en plaatmaterialen. Door onze ervaring kunnen wij u altijd voorzien van gedegen advies. Houtimport Best staat voor:

  • kwaliteit
  • een constante voorraad van ca. 40 houtsoorten
  • groot aanbod in gevingerlast hout
  • ruim assortiment in plaatmaterialen
  • snelle levering door eigen transport
  • eigen import in (KOMO)glas- en aftimmerlatten
  • geen verplichte afname van volle bundels hout

 

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen over Gevingerlast Merbau of één van onze andere producten? Twijfel dan niet en vul ons online contactformulier in. Verder is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen of een email te sturen. Graag tot ziens!