GROOTHANDEL HOUTEN PLANKEN

Houtimport Best is dé groothandel in houten planken, plaatmaterialen en diverse houtsoorten. Wij hebben een zorgvuldig samengesteld assortiment hardhouten producten. We leveren aan professionals, doe-het-zelvers, maar ook aan scholen en instellingen. Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan, daarom dragen wij ook het FSC®-keurmerk. Wanneer u niet precies weet welke houten planken u nodig heeft, dan voorzien wij u graag van deskundig en helder advies op maat. U weet zeker dat u de juiste houten planken in huis haalt bij onze groothandel in houten planken. Of dat nou gebruikt wordt voor gebouwen, tuinen, meubilair of hallenbouw dat maakt helemaal niks uit.

Hout valt in de meeste gevallen namelijk ook goed te bewerken waardoor er rekening gehouden kan worden met de maat die benodigd is. Er kan gekozen worden om het hout te zagen, schaven of drogen. Dit zijn veel gebruikte bewerkingsmethoden van hout die beïnvloeden hoe het hout er uit ziet en de maat van de planken.

Gespecialiseerde groothandel in houten planken

Houtimport Best is een gespecialiseerde groothandel in houten planken. Wij zijn actief sinds 1960 en hebben al vele professionals en doe-het-zelvers voor u geholpen. Of u nu hout nodig heeft voor deuren of trappen, wij hebben het juiste product in ons assortiment. U hoeft niet verplicht volle bundels af te nemen. Hierdoor voorzien we precies in uw behoeften. Heeft u speciale wensen? Laat het ons dan gerust weten. Bij Houtimport Best kiest uit vele verschillende houtsoorten, van mahonie tot aan eiken, Essen, abachi, beuken, bubinga en nog veel meer.

 

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn oneindig bij de groothandel in houten planken. U zoekt gedegen (hard)houten planken? Kom dan naar ons! Onze vakmensen doen er alles aan om u te voorzien van de beste service mogelijk. Wij voorzien in al uw behoeften. Heeft u vragen over onze houtsoorten of planken? Maak dan gebruik van het contactformulier
In onze groothandel bestelt u gedegen houten planken! Neem direct contact op!