GROOTHANDEL HOUTEN PLATEN

Houtimport Best is dé groothandel in houten platen, planken en diverse houtsoorten. In ons zorgvuldig samengesteld assortiment vindt u niet alleen hardhouten producten, maar ook houten planken. We leveren aan doe-het-zelvers, professionals, maar ook aan instellingen en scholen. Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wij dragen het FSC®-keurmerk. FSC hout komt uit verantwoord beheerde bossen. 

Wanneer u niet precies weet welke platen u nodig heeft, dan voorzien wij u graag van deskundig en helder advies. Er zijn enorm veel mogelijkheden met deze houten platen. Als groothandel in houten platen weten wij als geen ander welke houten platen voor welke toepassing het beste geschikt zijn.

Breed assortiment van groothandel in houten platen

Houtimport Best is een gespecialiseerde groothandel in houten platen met een zeer breed assortiment. Sinds 1960 zijn wij actief en hebben al velen voor u geholpen aan houten platen. Of u nu hout nodig heeft voor deuren of trappen, wij hebben het juiste product in ons assortiment. U hoeft niet verplicht volle bundels af te nemen. Hierdoor voorzien we altijd in uw behoeften. Heeft u speciale wensen? Laat het ons dan weten. Bij Houtimport Best heeft u de keuze uit vele verschillende houtsoorten, van Essen en Mahonie tot aan Eiken, Abachi, Beuken, Bubinga en nog veel meer. 

Verder bieden wij hoge kwaliteit aan tegen een scherpe prijs. Dit kunnen wij doen door onze kennis en passie voor hout dat we door de jaren heen hebben opgebouwd. Zo proberen we een eerlijke prijs te bieden, maar zal de hoge kwaliteit altijd centraal blijven staan. Al ons hout komt van duurzame en betrouwbare leveranciers die eerlijk behandeld worden. 

 

Bestel direct

De mogelijkheden zijn oneindig bij de groothandel in houten platen. Plaats direct uw bestelling! Wij voorzien in al uw behoeften. Heeft u vragen over onze houten platen? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op!