MAHONIE KOZIJNHOUT

Voor het mooiste Mahonie kozijnhout gaat u naar Houtimport Best. Wij leveren al jarenlang houtproducten aan professionele verwerkers, doe-het-zelvers, instellingen en scholen. Het Mahonie kozijnhout is een roodbruine hardhoutsoort. Mahonie wordt veelal gebruikt voor verschillende soorten kozijnen. Denk bijvoorbeeld aan glaskozijnen, deurkozijnen, schuifpuien, etc.

Mahonie hout is perfect voor kozijnen omdat het zo goed bestand is tegen extreme weeromstandigheden. Daarnaast is het zo dat mahonie relatief weinig kleurverschil kent en zich goed laat bewerken door middel van boren, schroeven of zagen. Over het algemeen gaat mahonie wel zo’n 15 tot 25 jaar mee. Dat is natuurlijk super fijn.

Soms heeft het hout een violetachtige tint. Het kruisdradig hout vertoont een streeptekening op het kwartierse vlak. Wij leveren u maatwerk en houden rekening met al uw wensen. Wij bieden twee soorten Mahonie kozijnhout aan: Sipo en Sapeli. Vraag snel naar de mogelijkheden bij Houtimport Best.
Mahonie kozijnhout en andere houtsoorten.

 

Mahonie kozijnhout en andere houtsoorten

Al meer dan 60 jaar levert Houtimport Best vele houtsoorten aan professionele bewerkers in Nederland, waaronder aannemers, de timmerindustrie en de meubel-, keuken- of interieurbouw. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop, daarom zijn wij in het bezit van het FSC®-keurmerk voor duurzaam bosbeheer.

Bovendien profiteert u altijd van scherpe prijzen, want wij kopen rechtstreeks in vanuit het buitenland! In ons ruime assortiment vindt u naast Mahonie kozijnhout ook diverse andere soorten kozijnhout. Bovendien is Mahonie ook geschikt voor andere toepassingen naast kozijnen, zoals voor meubelen, binnenbetimmeringen, piano- en orgelbouw, jachtbouw, traptreden, ramen, deuren en nog veel meer.

 

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u een vraag over ons Mahonie kozijnhout of wilt u direct een bestelling plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!