SIPO MAHONIE

Houtimport Best heeft eigen Sipo Mahonie importkanalen waardoor wij deze houtsoort van de beste kwaliteit aan kunnen bieden tegen zeer scherpe prijzen. Omdat wij in direct contact staan met Ivoorkust, hebben wij toegang tot de beste leveranciers die het fijnste Sipo Mahonie hout aanbieden met een diepe roodbruine kleur. Wanneer het hout blank wordt afgewerkt verkleurt het tot een goudbruine kleur onder invloed van de zon. Verder is dit hout is uitermate geschikt voor toepassingen met transparante afwerkingen.

Voor- en nadelen van Sipo mahonie

Allereerst is het goed om te vermelden dat deze houtsoort tot duurzaamheidsklasse 2 behoort. Dit betekent dat het een zeer duurzame soort hout is. Daarnaast is deze houtsoort ook nog eens egaal van kleur zonder pinholes en zeer slijtvast. Verder is het goed om te weten dat Sipo mahonie geschikt is voor zowel binnen als voor buitengebruik en goed bewerkbaar is waardoor je er veel mee kan doen.

De nadelen van Sipo mahonie zijn dat het hout vrij langzaam opdroogt. Dit geldt voor zowel kunstmatige vormen van drogen als voor lucht. Het droogproces dient zorgvuldig te worden uitgevoerd zodat er geen scheuren of vervorming ontstaat.

 

Sipo Mahonie massief, fineer en triplex van de hoogste kwaliteit

Wij leveren Sipo Mahonie in massief hout, fineer en triplex direct uit voorraad. Massief hout is verkrijgbaar als plaathout of bekantrecht en wordt vooral gebruikt voor verschillende meubelen en fijn timmerwerk. Verder wordt deze houtsoort ook veel gebruikt in de scheepsbouw industrie. Onze levertijden zijn zeer kort, aangezien wij gebruik maken van ons eigen transport om de leveringen snel en adequaat uit te voeren.

 

Contacteer ons

Contacteer ons vrijblijvend voor aanvullende informatie of voor een offerte voor Sipo Mahonie hout. Wij zijn u graag van dienst. Maak gebruik van ons contactformulier, stuur een mail of bel ons. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.