Timmerindustrie

Houtimport Best is één van de ruim 700 bedrijven dat actief is in de timmerindustrie. Deze industrie heeft door de jaren heen een hoop ontwikkelingen ondervonden. Dat geld ook voor ons. Sinds de oprichting in 1960 hebben wij enorm veel ervaring en kennis opgedaan dat we kunnen gebruiken om nog betere producten en diensten te leveren. 

Houtimport Best levert een breed assortiment aan de beste houtproducten voor de timmerindustrie. Denk bijvoorbeeld aan deurhout, glaslatten, trappen, kozijnen, en nog veel meer. De timmerindustrie in Nederland groeit. Je ziet bijvoorbeeld ook steeds meer huizen die hout elementen verwerkt hebben aan de binnen- of buitenkant. Bij ons ben je altijd verzekerd van goede kwaliteit hout producten voor een eerlijke prijs. 

 

Vragen over de timmerindustrie

Als je contact op wilt nemen met ons dan kan je ons zowel telefonisch bereiken als via de mail. Ook is het mogelijk om het contact formulier in te vullen. Hier kan je vragen of opmerkingen plaatsen. Wij proberen dan om zo snel mogelijk antwoord te geven.