Houtimport Best lanceert zusterbedrijf

HOUTIMPORT BEST LANCEERT ZUSTERBEDRIJF HIB GEVELS!

Het jaar 2020 is een bijzonder jaar geweest voor vele en heeft, ondanks de onzekerheid die het met zich meebracht, ook mooie dingen gebracht. Zo heeft Luciën Arends, directeur Houtimport Best, afgelopen jaar de kans gezien om een bestaand product in een nieuw bedrijf onder te brengen. Dit nieuwe bedrijf is HIB Gevels!

Houtimport Best zag de wens naar gevelbekleding de afgelopen jaren stijgen en realiseerde dat dit meer en meer een specialisme is geworden. Om onze gevelklanten beter van dienst te kunnen zijn is er besloten om alle gevelbekleding, van hout tot metaal en kunststof onder te brengen in een aparte BV. Hierdoor kunnen wij met HIB Gevels meer focussen op deze specialiteit en onze klanten nog beter van dienst zijn.

HOUTEN GEVELBEKLEDING

HIB Gevels is ontstaan vanuit de groei die Houtimport Best de afgelopen jaren heeft gemaakt en onze focus zal vooralsnog houten gevelbekleding zijn. Onze houten gevelbekleding bestaat uit maar liefst 4 collecties.

Zo wordt ons thermisch gemodificeerd hout onder verdeeld in de collecties Thermic Wood en Premium Wood. Bent u op zoek naar een houtsoort die van nature duurzaam is en zonder enige bewerking kan worden toegepast, dan is de Pure Wood collectie iets voor u! Of voor een aparte gevel met net iets extra’s kiest u voor een van de prachtige opties binnen de Special Wood collectie.

Met HIB gevels leveren wij duurzame en onderhoudsvriendelijke houten gevelbekleding dat geschikt is voor elke gevel. Onze houten gevelbekleding wordt geleverd vanuit ons standaard assortiment. Liever houten gevelbekleding dat naar wens op maat gemaakt wordt? Ook dan kunt u terecht bij HIB Gevels.